Zelfroosteren met Roosterplaats

Hoe kunnen medewerkers optimaal geholpen worden met zelfroosteren in Roosterplaats?

Toepassingen > Zelfroosteren

Zelfroosteren

Zelfsturende teams waarbij de professionals met elkaar een rooster vormgeven, kunnen zeer goed door Roosterplaats ondersteund worden. U kunt hierbij denken aan zelfroosteren in de zorg.

Roosterplaats en zelfroosteren

Roosterplaats biedt met de aanvullende module medewerker toegang de mogelijkheid om een nog niet ingevuld basisrooster (‘welke diensten zijn beschikbaar’) door de medewerkers zelf in te plannen. Alle medewerkers krijgen een eigen omgeving waarop ze kunnen inloggen en kunnen zich daar intekenen op de beschikbare diensten. Het is direct duidelijk welke diensten er nog open staan en welke al gevuld zijn. Daarbij biedt Roosterplaats de faciliteiten voor onderling ruilen of overnemen.

Overzicht voor de teamleider

De teamleider kan vanuit de planner omgeving van Roosterplaats het rooster in de gaten houden en evt. ruilverzoeken of verlofaanvragen goedkeuren. Hiervan ontvangt hij of zij natuurlijk een melding zodra er een verzoek wordt ingediend.

Ook is een hybride vorm van zelfroosteren en plannen mogelijk door een (deels) gevuld rooster te publiceren en vervolgens door de medewerkers te laten aanvullen.

MacBook
Roosterplaats medewerker toegang

Ontdek RoosterPlaats. Maak nu een gratis proefaccount aan.

Registreer nu

Contact

Laat het gerust weten indien u aanvullende vragen of wensen met betrekking tot Payrolling hebt.

Neem contact op