Planningsoftware voor vrijwilligers

Optimale ondersteuning voor vrijwilligers en non-profit

Toepassingen > Vrijwilligers

Vrijwilligers inroosteren met Roosterplaats

Juist het inroosteren van vrijwilligers vraagt om flexibiliteit. Mensen zijn graag bereid te helpen maar dan wel op een moment dat hun past. Daarbij zijn ruilingen en afzeggingen natuurlijk veel voorkomende verschijnselen.

Medewerker toegang

De module Medewerker toegang van Roosterplaats biedt voor het maken van een rooster gebaseerd op de inzet van vrijwilligers veel hulpmiddelen. Zo kunnen mensen zichzelf inplannen op de tijden die hun uitkomen (zelfroosteren). De diensten die open blijven staan kunt u eenvoudig zien en eventueel nog handmatig inplannen. Mochten ingeplande mensen niet meer kunnen op de aangegeven dienst, dan kunnen ze eenvoudig een ruilverzoek indienen. Zodra een ruilverzoek door een collega wordt geaccepteerd kan de ruiling door de planner doorgevoerd worden. Hiervoor worden notificaties per email verzonden naar de planner zodat de planner alleen hoeft in te loggen wanneer een verzoek is binnengekomen.

Whitelabel

Vindt u het belangrijk dat de omgeving waarin de vrijwilligers/medewerkers hun roosters bekijken in uw eigen organisatie look&feel wordt weergegeven, bekijk dan eens onze whitelabel mogelijkheden. Hiermee kunt u het kleurenschema van Roosterplaats aanpassen naar wens en ook wordt uw eigen logo getoond. Dit verhoogt de herkenbaarheid van de omgeving voor de medewerkers.

Ontdek RoosterPlaats. Maak nu een gratis proefaccount aan.

Registreer nu

Contact

Laat het gerust weten indien u aanvullende vragen of wensen met betrekking tot Payrolling hebt.

Neem contact op