Planningsoftware voor beveiligers

Hoe kunnen beveiligingsbedrijven ondersteund worden door Roosterplaats?

Toepassingen > Beveiliging

Rooster maken voor beveiligingsbedrijven met RoosterPlaats

De beveiligingsbranche wordt gekenmerkt door enerzijds de korte pieken (door bv. evenementen) en anderzijds de structurele bezetting van objectbeveiliging. In Roosterplaats kunnen eenvoudig herhalende roosters worden aangemaakt met templates. Maar ook specifieke evenementen of opdrachten kunnen als template worden aangemaakt. Daardoor kan heel eenvoudig de structuur van het rooster worden neergezet. Vervolgens kan op basis van beschikbaarheid deze structuur gevuld worden met personeel.

Automatisch plannen

Door de automatisch plannen functionaliteit te gebruiken kan het rooster in enkele seconden kosten-optimaal worden ingevuld. Natuurlijk kan dit voorstel vanuit het automatisch plannen naar gelang worden aangepast.

Indien u meerdere vestigingen heeft en waarbij onderling personeel wordt uitgewisseld dan kan dit uitstekend ondersteund worden met de module Hoofdkantoor van Roosterplaats.

Nachtdiensten

Ook zijn nachtdiensten en onregelmatigheidstoeslagen belangrijke aspecten bij het maken van een rooster in de beveiligingsbranche. Roosterplaats ondersteunt dit volledig en biedt ook rapportages aan waarmee dit geƫxporteerd kan worden.
Tot slot is het mogelijk om (flexibel) personeel direct uit te betalen via onze payroll faciliteiten. Kijk voor onze mogelijkheden op dit gebied op onze Payroll pagina.

Ontdek RoosterPlaats. Maak nu een gratis proefaccount aan.

Registreer nu

Contact

Laat het gerust weten indien u aanvullende vragen of wensen met betrekking tot Payrolling hebt.

Neem contact op