Planningsoftware voor horeca

Snel wisselende bezetting en seizoensinvloeden

Toepassingen > Horeca en Recreatie

Horeca en Recreatie rooster met Roosterplaats

In de horeca en recreatie branche (en vele andere) is het noodzakelijk om snel in te kunnen spelen op wisselende omstandigheden. Bijvoorbeeld de weersomstandigheden, gaat het terras wel of niet open vandaag? Of wat te doen bij een of meerdere ziekmeldingen?
Roosterplaats biedt hierin de helpende hand door snel inzicht te bieden in de mogelijke opties voor inzetten van flexibele krachten in het werkrooster. Zodra u weet dat u (direct!) extra mensen nodig heeft, kunt u in Roosterplaats de beschikbare mensen inplannen en informeren.

Wisselende bezetting

Ook wisselende bezetting in de personeelsplanning van een horeca organisatie door bijvoorbeeld seizoensinvloeden zijn goed op te vangen met Roosterplaats. Door bijvoorbeeld een template ‘zonnige zaterdag’ of ‘week voor kerst’ aan te maken weet u direct hoe u hier eerder op geanticipeerd heeft. Dit biedt met een druk op de knop al direct een hele goede uitgangssituatie voor de benodigde bezetting. Vervolgens kunt u met automatisch plannen de bezetting en beschikbaarheid bij elkaar brengen en krijgt u direct een compleet rooster gepresenteerd, binnen enkele muisklikken!

Ontdek RoosterPlaats. Maak nu een gratis proefaccount aan.

Registreer nu

Contact

Laat het gerust weten indien u aanvullende vragen of wensen met betrekking tot Payrolling hebt.

Neem contact op