FAQ: Support - Accountbeheer

Hoe kan ik mijn wachtwoord wijzigen?

Zodra u ingelogd bent kunt u onder instellingen uw wachtwoord wijzigen.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

U kunt hier een nieuw wachtwoord aanvragen. U ontvangt dan via een e-mail een link om een nieuw wachtwoord te kiezen.

Kunnen mijn medewerkers ook een account aanmaken?

Medewerkers kunnen, zodra ze een link in de email (voor opvragen rooster of opgeven beschikbaarheid) hebben geopend, een eigen account aanmaken via de knop 'Account maken'.

Hoe verwijder ik mijn account?

U kunt dit doen door ons een e-mail te sturen. Wij verwijderen uw account zo spoedig mogelijk, maar in ieder geval binnen 3 werkdagen.

Hoe kan ik betalen voor aanvullende diensten?

U ontvangt per kwartaal een factuur voor de afgenomen aanvullende modules.