Online Planning- en Roostersoftware

Het maken van een planning kan een tijdrovende klus zijn. Het vinden een optimaal rooster waarin beschikbaarheid, voorkeuren en wisselende diensten goed zijn ingevuld is complex. Het is daarom begrijpelijk dat veel planners stoppen met een rooster op papier of in Excel en overstappen naar online planning software. Roosterplaats biedt hiervoor gebruiksvriendelijke online roostersoftware waarmee planners al heel snel tijd en kosten kunnen besparen.
Lees verder welke mogelijkheden er allemaal voor u beschikbaar zijn.

Gratis gebruik tot 10 medewerkers!

Gratis aanmelden Meer informatie
iMac
Roosterplaats screenshot
Roosterplaats wordt gebruikt door:
Europcar Subway Euronext AMC Coolblue

Eenvoudig in gebruik

Roosteren wordt eenvoudiger en gaat sneller door automatisch inplannen. Voeg uw personeel en hun beschikbaarheid toe aan Roosterplaats en kijk toe hoe er direct een passend rooster wordt aangemaakt.
Omdat Roosterplaats een online dienst is, hoeft u niks te installeren en hebben u en uw medewerkers de roosters altijd bij de hand.

Roosterplaats screenshot

Medewerker toegang

Met Roosterplaats heeft u met aan aanvullende module ‘medewerker toegang’, de mogelijkheid om uw medewerkers direct online toegang te geven tot de gepubliceerde roosters. Daarnaast zijn er diverse andere opties waarmee u uw medewerker op de hoogte kunt houden of zelf initiatief kunt laten nemen. Denk hierbij aan ruilverzoeken, verlofaanvragen, roosters bevestigen en beschikbaarheid doorgeven.

MacBook
Roosterplaats medewerker toegang

Werken met de gebruiksvriendelijke online tool van Roosterplaats heeft, naast inzicht in de personeelsplanning geresulteerd in een geautomatiseerde urenregistratie. Doordat wij nu snel en eenvoudig inzicht krijgen in onze personeelsplanning, kunnen wij snel schakelen met ons personeelsbestand bij wijzigingen in de markt. Roosterplaats maakt puzzelen met de personeelsplanning leuk!

EuropcarBianca van Es - Manager Operations

Payrolling

Roosterplaats biedt in samenwerking met Payrollplaats de mogelijkheid om de gewerkte uren van uw flex personeel direct te verlonen (volgens de ABU CAO). Hierdoor hoeft u niet zelf de verloning te regelen maar kunt u dat direct vanuit Roosterplaats aansturen en volgen. Roosterplaats biedt deze module kosteloos aan, wel betaalt u de kosten voor verloning (tegen het scherpste tarief van Nederland).

Roosterplaats payroll stappen

Meerdere vestigingen

Vanuit Roosterplaats kunt u meerdere vestigingen besturen met de Hoofdkantoor module. Daarmee hebt u de mogelijkheid om onderling personeel uit te lenen en uitgebreide rapportages op groepsniveau en per vestiging op te vragen. Het toevoegen van een nieuwe vestiging is zeer eenvoudig.

Roosterplaats screenshot

Ontdek RoosterPlaats. Maak nu een gratis account aan.

Registreer nu
RoosterPlaats is gratis te gebruiken
tot 10 medewerkers