Online Planning en Rooster software

Het maken van een rooster of planning kan een tijdrovende klus zijn. Het vinden van een optimaal rooster waarin beschikbaarheid, voorkeuren en wisselende diensten goed zijn ingevuld is complex. Het is daarom begrijpelijk dat veel planners stoppen met een rooster op papier of in Excel en overstappen naar online planning software. Roosterplaats biedt hiervoor gebruiksvriendelijke online roostersoftware waarmee planners al heel snel tijd en kosten kunnen besparen.
Lees verder welke mogelijkheden er allemaal voor u beschikbaar zijn.

Gratis uitproberen Meer informatie
iMac
Roosterplaats screenshot
Roosterplaats wordt gebruikt door:
Muiderslot Avis Subway Euronext AMC

Medewerker toegang

Bespaar veel tijd met de aanvullende module ‘medewerker toegang’ en geef uw medewerkers toegang tot:
✓ Gepubliceerde roosters
✓ Beschikbaarheid invoeren
✓ Onderlinge ruilverzoeken
✓ Verlofaanvragen
✓ Urenregistratie
✓ Teamleden overzicht

Apps zijn gratis beschikbaar in de Apple App store en Google play store.

Roosterplaats screenshot

Eenvoudig Roosters maken

Roosteren wordt eenvoudiger en gaat sneller door uw medewerkers in te schakelen. Laat uw medewerkers hun beschikbaarheid doorgeven in de app van Roosterplaats. Het maken van een rooster is daarna eenvoudig de beschikbare medewerker naar de juiste dienst te slepen.
Omdat Roosterplaats een online dienst is, hoeft u niks te installeren en hebben u en uw medewerkers de roosters altijd bij de hand.

MacBook
Roosterplaats medewerker toegang

Werken met de gebruiksvriendelijke online tool van Roosterplaats heeft, naast inzicht in de personeelsplanning geresulteerd in een geautomatiseerde urenregistratie. Doordat wij nu snel en eenvoudig inzicht krijgen in onze personeelsplanning, kunnen wij snel schakelen met ons personeelsbestand bij wijzigingen in de markt. Roosterplaats maakt puzzelen met de personeelsplanning leuk!

EuropcarBianca van Es - Manager Operations

Beschikbaarheid altijd bij de hand

Medewerkers kunnen via de app of website hun beschikbaarheid bijhouden. Dit biedt de planner direct inzicht wie mogelijk ingepland kan worden. En bij bijvoorbeeld een late ziekmelding kan direct een vervanger worden gevonden.

Roosterplaats screenshot

Wij werken bij Rijksmuseum Muiderslot naar tevredenheid met Roosterplaats. Het inroosteren van alle vrijwilligers en personeel ‘op de vloer’ is een tijdrovende klus. Dankzij Roosterplaats verloopt dat soepel. De functionaliteiten zijn ook mobiel goed benaderbaar en het is voor collega’s eenvoudig om hun beschikbaarheid op te geven

MuiderslotSanne Heldens - Manager groen erfgoed & operationeel

Automatisch plannen

Roosters maken in een mum van tijd door met één druk op de knop Roosterplaats geheel automatisch een rooster te laten genereren. Hierbij wordt rekening gehouden met de contracturen, beschikbaarheid, vast/flex medewerkers, loonkosten en uw eigen voorkeur. Nadat het rooster is gemaakt kunt u dit voorstel eenvoudig aanpassen zodat het helemaal past in uw situatie.

iPad
Roosterplaats screenshot

Meerdere vestigingen

Vanuit Roosterplaats kunt u meerdere vestigingen besturen met de Hoofdkantoor module. Daarmee hebt u de mogelijkheid om onderling personeel uit te lenen en uitgebreide rapportages op groepsniveau en per vestiging op te vragen. Het toevoegen van een nieuwe vestiging is zeer eenvoudig.

Roosterplaats screenshot

Ontdek RoosterPlaats. Maak nu een gratis proefaccount aan.

Registreer nu